Neve Michael takker og informerer (091120)


DETTE MOTTOK VI I GÅR FRA NEVE MICHAEL I ISRAEL. DERSOM DU ØNSKER Å HJELPE SLIK AT HTR FORTSATT KAN STØTTE DETTE VIKTIGE ARBEIDET KAN DU BENYTTE KONTO: 3000 20 47817.
LES HER HVA HAVA SKRIVER:

Takk Gud for at vi har mottatt donasjonen deres. Jeg sender deg kvitteringen denne uken.  Den kom på en så fantastisk tid fordi vi nå har mottatt flere små barn.

Med kjærlighet og velsignelse. Vi savner dere alle så mye. Hava

Midt i Corona-pandemien tar Neve Michael fortsatt imot nye barn. Denne uken kom det tre nye små – 4 år gamle tvillinger og en 7 år gammel gutt – og flere er på vei til oss. Takk Gud at vi er i stand til å ta dem inn. Plutselig har beredskapssenteret små barn i alderen 4-8 år samt de eldre guttene og jentene. Familiehjemmene er fulle, og vi legger til Safra-bygningen for å kunne ta imot flere barn. Tenåringsjentenes krisesenter gjør fantastisk arbeid, og det er venteliste. Vi prøver så godt vi kan å holde barna lykkelige og sunne. Jeg kan ikke vente på at dere kommer på besøk.

Kjærlighet, Hava