Bønn om hjelp til bil – Aleksey Glushkov (180820)


DETTE FIKK JEG I GÅR. ALEKSEY GJØR EN KJEMPESTOR TJENESTE FOR JESUS OG OSS. HAN KJØRER RUNDT MED MAT TIL FOLK OG ER EVANGELIST DER HAN FERDES. TAR SEG AV NYE SOM KOMMER TIL TRO. HAN TRENGER VÅR HJELP TIL NY BIL. DEN GAMLE ER NÅ DELEBIL. HELT FERDIG OG UTBRUKT.
STEINAR HARILA
DERSOM DU KAN TENKE DEG Å HJELPE KAN DU BENYTTE KONTONUMMER: 3080 32 71530.
150 000 RUBLER SOM HAN TRENGER UTGJØR CA. 18-19000 NORSKE KRONER.
LES HER HVA ALEKSEY SKRIVER:
Kjære brødre og søstre. Jeg er i en stor nød og har et bønneemne.
Min russiskproduserte bil, som er fra 2007, er blitt veldig rusten og bjelkefestene har råtnet. Og deler kan ikke byttes ut. Bilen er ikke kjørbar lenger! Den har tjent meg godt og har vært et stort hjelpemiddel. I løpet av disse 8 år har jeg kjørt 110 000 kilometer med den. Takket være denne bilen ble det mulig å hjelpe hundrevis av mennesker. Mange av dem i dag har tatt imot Jesus Kristus i sine hjerter. Flere av dem er i evigheten nå, og vi tror at de er med Kristus! Halleluja! Noen av barna i dag er sterke kristne!
Jeg er nødt til å selge bilen som deler. Dere kjenner til det store arbeidet som jeg gjør med Guds hjelp i landsbyene, Sovjetskiy og Vyborg og andre steder.
Uten bil vil jeg ikke kunne være i stand til å besøke avsidesliggende steder der det er folk som trenger evangeliet og der hvor vi deler ut matpakker. Der er det mange barn og alenemødre. Jeg er mye i bønn og tenker mye på hvordan jeg skal utføre min tjeneste og hjelpe dem videre.
Jeg ber dere så inderlig om å hjelpe meg da vi gjør en felles sak: Vi gir Kristus til folket!
For å kjøpe en billig og brukbar bil som vil kunne være et hjelpeverktøy i mange år i Guds sak, trenger jeg å samle inn 300 000 tusen rubler! Jeg skal selge min gamle bil for 80.000 tusen rubler til bildeler. Vi har allerede 25 000 rubler selv. Vi har også familiebesparelser på 45 000 rubler. Vi må da samle inn 150 000 rubler til! Hjelp oss vær så snill! Uansett vilkår! Kanskje dere kan låne oss det eller er villige til å gi det som gave! Kunne dere hjelpe oss med med det dere kan?
Folk venter på oss!
Gud velsigne dere!
Mvh, din bror Alexey Glushkov fra Vyborg.

Алекс Глушко