Dagsarkiv: 3. november 2016


 

Kjære Steinar, god dag!
Hei alle norske venner!

Takk for brevet, som vi fikk i dag, og for at du sendte oss penger til “Adopsjon”. Vi er veldig takknemlige for det, folk venter. Vi begynner å dele ut penger når de er på konto.

Folket i regionen sliter med stor engstelse i sitt hjerte og venter at “Hjelp til Russland” skal kommer med sin gruppe til oss her i Russland.
På dette stadiet, er landet i stor økonomiske krise, mennesker – familier med barn og eldre, er i en svært vanskelig situasjon – det er ingen jobb, prisene for å betale for verktøy, strøm og vann stiger. Prisene dobles opp på produkter – fattige mennesker har det vondt nå. Steinar, folk ber deg om å komme til oss med din norske gruppe av mennesker som bygger fred og takknemlighet. De takker også det norske folk som gjennom 15 år, med det faktum at vi har blitt hjulpet i denne forbindelse, slik at vi kan overleve i disse vanskelige økonomiske år. Og nå ber vi deg om ikke å forlate oss i denne vanskelige tiden. Nå har vi det enda vanskeligere med å overleve.  Sanksjonene har komplisert situasjonen i Russland, og vanlige mennesker lider på grunn av den internasjonale situasjonen. Vi ber, ikke glem våre fattige i den vanskelige tiden vi nå lever i. I over 15 år har hjelpen fra det norske folk gitt oss glimt av lys og håp. Det er vi umåtelig takknemlige for, til deg. Vi håper vi kan forbli venner for alltid.

Med respekt og kjærlighet, venner fra landsbyen Sovietsky,
Galina, “Lada” og ansatte.
Hilsen fra ordfører Andrey, han venter på deg også, ønsker å se og snakke med deg.

Bibelen, Matteus 20.

Økonomisk støtte kan gies ved å klikke HER


 

Kjære Steinar, kjære brødre og søstre!

 

De første kalde dagene er kommet og vi gleder oss med varmen inne. Deres hjelp kom akkurat på den rette tiden slik at vi kunne forsette å hjelpe de mennesker som er påvirket av rus og kunne dø uten hjelp.

Deres hjelp, vennskap og bistand er livsviktig for både arbeidere og rehabilitanter! På grunn av hjelp fra dere kunne vi kjøpe kull til å varme alle lokalene (hus, bygninger, verksteder, garasje, grønnsakslagerer osv) i begge våre to senter: Kotly og Preobrasjenka

.1 2

3 4

Det er vanskelig å finne rette ord til å vise frem vår takknemlighet og det er ikke lett å skrive på papir alle takkeord og gode tanker som vi vil sende til dere! Alle vi: arbeidere, rehabilitanter, foreldre og barn takker dere hjertelig og ønsker dere bare alt godt og Guds velsignelse!

Deres hjelp er et bevis av Guds ære og herlighet for oss alle!!!

 

Må Herren velsigne dere alle!

 

Med ære og vennlig hilsen,

direktør av Nytt Liv senteret

Sergei Matevosjan og alle beboere på Kotly og Preobrasjenka

Økonomisk støtte kan gies ved å klikke HER