Nov 2018 – Hjelpesendingstur – rapport 8


25.11.18

Kjære gode venner! Jeg sitter nå på båten fra Tallin til Stockholm. Kl. Er 06.00. Reflekterer litt over det vi har vært med på. Tror ikke det er for sterkt å si at dette er som et sammenhengende stort mirakel. Slik vi har opplevd turen har vi antakelig fått trøste, hjelpe og glede mange små, store og gamle. Ufattelig mange sa de ville bli frelst. Alt arbeid på de ulike steder og institusjoner ser ut til å fungere etter mål og plan. Det er stort å se og høre om Guds sterke faderarm som griper inn og løfter mennesker ut av ufattelige lidelser som djevelen har ledet de inn i. Stort å høre Ivan Laptev legge fram visjoner og planer for Bibel og Landbruksakademi. Utdanne ungdom og sende de ut i hele det store landet å bygge opp matproduksjonen og starte menigheter. Dette er nå ikke en fjern tanke. Den er nå i startfasen. Nå håper jeg dere som leser dette vil ha dette som fast bønneemne. Minner Gud deg om å støtte dette arbeidet økonomisk så er det svært kjærkomment nå. Så må jeg si vi har hatt en topp god gruppe med oss. De er nydelige mennesker alle sammen. Takker Jesus for alle.
Nå starter siste etappe fra Stockholm og hjem.
Gud velsigne dere alle.
Takknemlig tjener for Jesus og medmennesker.
Steinar