Konfirmanttur til Russland (del 4)


Steinar skriver 8.8.18:

Nå er vi på Barnebyen “Vårsol”. Denne gangen fikk vi se den nye traktoren kjøre ut på feltet for første gang. Dette skjedde til stor begeistring og klappsalver. Vi har i dag besøkt omsorgssenteret for eldre. Utrolig stort å se hvor godt de gamle har det nå. Myndighetene spør om ikke det gamle kan settes i stand slik at flere eldre får plass der. Foruten deilig mat har vi besøkt Vårsol Farm. Her arbeides det med å ferdigstille jorda og driftsbygningen. Noe poteter er sådd.
Så ble det møte på Barnebyen. Der fikk vi mellom annet høre om bakgrunnen til enkelte familier som nå bor her. Om et barn som hadde en livstruende hjerte sykdom. Vi samlet inn penger til operasjon. Nå lekte hun sammen med de andre. Vi hørte og så en gutt som var kastet til dyra, levde som de. Gikk på alle fire slik som dyra. Hadde bare dyrelyder i språket og kommuniserte med dyra. Videre har vi hatt en stor fotballkamp mellom de som bor her og vår gruppe. I morgen skal vi besøke St. Petersburg.

Vårsol Farm:

Fotballkamp m.m.

Fra bedehuset på Vårsol:

Fra omsorgssenteret for eldre: